Föreningen

Berättarnätet Öst (BNÖ) är en ideell förening som samlar berättarentusiaster från östra Mellansverige. Vi verkar för att utveckla och etablera den muntliga berättarkonsten. Föreningen bildades januari 2003. För närvarande är vi cirka 120 betalande medlemmar med många olika bakgrunder och inriktningar på vårt berättande.

På Kafé Klavér, Rutger Fuchsgatan 5, nära Skanstull, träffas vi regelbundet för att berätta själva eller bara lyssna till andras historier. Det kostar 50 kr i inträde för den som inte är medlem. Vid det här laget har vi genomfört ett 80-tal berättarkvällar med i genomsnitt 40 besökare. ABF Stockholm bidrar till lokalhyran.

Vi ordnar berättarkurser efter medlemmarnas önskemål. Vi arrangerar årligen BerättarSlam. Alldeles efter midsommar, ordnar vi ett Berättarnas Torg på Brända tomten i Gamla stan, då två-tre nya berättare varje kväll underhåller en stor skara åhörare. Vi berättar på Stadsmuseet vid 3-4 tillfällen både vår och höst.

Vill du bli medlem i Berättarnätet Öst sätter du in 225 kr på vårt plusgiro 11 08 32-3. På talongen anger du namn, adress, telefon och glöm inte din e-postadress! Då kan vi hålla dig regelbundet informerad via vårt nyhetsbrev.

Har du tankar om berättande eller erfarenheter du vill dela med dig av? Idéer och förslag om verksamheten som du vill få synpunkter på?  Har du frågor om hemsidan? Skicka ett mejl till vår webansvarige Jörgen Bodner: jorgen@berattarnat-ost.se.

Organisationsnummer: 80 24 12-9135

Plusgiro: 11 08 32-3

Adress: Berättarnätet Öst
c/o Pelle Olsson
Bruksgatan 6
360 72 Klavreström

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *