Mästerskapen i Berättarslam är lekfulla tävlingar i muntligt berättande. Vi ses en kväll under våren och publiken är domare. Vinnaren tävlar sedan i svenska mästerskapen.

Kontaktpersoner: Anders Holmberg och Margareta Lindvall Rolfhamre.
För mer info: Klicka på Berättarslam i menyn

 • Berättarslam
 • Berättarslam Stockholm 2021!

  Nu är det dags att utse 2021 års stockholmsmästare i berättande… I en lustfylld tävlingsform, där publiken agerar domare, ska ett gäng muntliga berättare göra upp om titeln Stockholms bästa berättare. För det måste de vinna publikens gunst och gillande. Så förbered er på kluriga, spännande och mustiga berättelser från våra tävlande berättare, hämtade direkt från verkligheten eller trakterna däromkring… 

  MC för tävlingen är Pelle Olsson med assistans av Anders Holmberg.

  Tävlingen går av stapeln lördagen den 4:e september på Stadsmuseet med start kl. 13.00. Arrangemanget anordnas av BNÖ (Berättarnätet Öst) i samarbete med Stockholms Stadsmuseum.

  Entré: 50 :- 

  Gratis entré för BNÖ´s medlemmar. OBS! Även som medlem behöver du boka din biljett på Stadsmuseet, men du bokar en gratis barnbiljett.

  Biljettbokning hittar du här!

  Välkomna!
  Pelle och Anders

 • Anders Holmberg – årets vinnare i Berättarslam Region Stockholm!
 • Kulturnatten – kom på Berättarslam!
  Berättarslam 2019 på Birkagården 27 april kl 18. Karlbergsvägen 86 B i Stockholm.

 • Agnes Rehn – årets svenska mästare i Berättarslam!
  Vi gratulerar Agnes Rehn till titeln Svensk mästare i berättarslam 2018! Agnes vann ju vår deltävling på Stockholms Kulturnatt i våras och deltog i den nationella finalen i Malmö i helgen.

  Svensk Mästare i Berättarslam 2018 – Agnes Rehn