BNÖ_sidhuvud

Av misstag kungjordes fel tid i förra nyhetsbrevet när BNÖs årsmöte börjar på söndag. Rätt tid ska vara 17.00. Alla medlemmar är välkomna till BNÖs årsmöte 15 februari.

Dagordning och Förslag på verksamhetsberättelse

Plats • Fritidshemmet, Svartmangatan 6, 3 tr
Tid • 17.00

______________________________________________________

BNS sidhuvud3BNS ÅRSMÖTE I STOCKHOLM 13-15 mars

Seminarium om arrangörsfrågor
Fre 13/3 14-16 (Drop in med fika från 13.00)

Hela BNS årsmöteshelg börjar med ett högintressant seminarium i form av ett panelsamtal om arrangörskap och marknadsföring av våra berättarevenemang. Hur ska våra berättararrangemang synas? Hur får vi publik? Hur startar man ett berättarcafé, en festival eller en konferens? Medverkande är ordföranden i BNS, Rose-Marie LindforsTommy Andersson, som varit både producent i flera fria teatergrupper och suttit som  evenemangs-producent i Uppsala kulturförvaltning samt Jörgen Bodner och Johan Theodorsson från BNÖs styrelse.

Läs allt om seminariet

Vi vill samtidigt passa på att puffa för övriga saker som händer på BNS årsmöte i Stockholm som BNÖ arrangerar. Det blir workshop och berättarföreställning med Jan Blake. Workshopen är snart fullbokad och kostar 700 kr. Föreställningen är gratis för betalande medlemmar i BNS medlemsföreningar men man måste anmäla sig i förväg, både till workshop och föreställning. Förhandlingarna sker på söndagen.

Glöm inte att anmäla dig. Läs allt om hur du anmäler dig och info om årsmötet här.

______________________________________________________

BNÖ – evenemang på gång (Mer info finns i Kalendariet)

12/2: Berättarkväll i Stuckatörens våning
18.00-19.00 på David Bagares gata 10

Marina Granlund och Helen Dejke berättar. Det är max 20 platser och nästan fullbokat. OBS! Måste bokas i förväg och kostnaden är 100 kr. Här bokar du.

15/2: BNÖs årsmöte
17.00 på Fritidshemmet, Svartmangatan 6, 3 tr

16/2: Berättarkväll på Kafé Klavér 
19.00-21.30 på Kafe Klaver