Vi behöver dig och dina berättelser på Kafé Klavér ikväll 19.00.

kk

Vi har haft lite sämre publiksiffror och färre berättare i år på Kafé Klavér. Våra berättarkvällar är BNÖ.s ansikte utåt samtidigt som det är en chans för alla berättare, nybörjare såväl som gamla berättarrävar att testa sina historier. Det är en enkel och bra idé som har funkat i alla år. Jag har själv haft stor nytta av av den här berättarscenen genom årens lopp och jag tror flera av er kan säga samma sak. Jag vill inte prata om plikt mot föreningen, eller mot berättarrörelsen i allmänhet, utan lust. Det blir roligare när många kommer. Kafé Klavér är viktigt! Hoppas du kan komma på tisdag, både för att glädja oss andra och för din egen skull. Ju mer du berättar , och ju mer du lyssnar, desto bättre blir dina historier.

Välkommen!

Pelle Olsson
Ordförande
Berättarnätet Öst

Berättarkväll på Stadsmuseet: Hinder (Obstruction)
Torsdag 17/10 18.30 med Pelle Olsson, Marina Granlund och Johan Theodorsson

johan stadsmuseet

Johan Theodorsson bjuder på ett smakprov på YouTube

I vår intima 1700-talskrog Källarstugan utmanar ciceronerna Marina Granlund och Johan Theodorsson inbjudna kollegor att berätta de bästa historierna med anknytning till Stockholm eller låter sig inspireras av aktuella utställningar i Stadsmuseet.

Kvällens gäst Pelle Olsson utgår från Gustav Hellbergs verk Obstruction och väver berättelser på temat hinder.

Kalendariet
Kolla in Kalendariet för massor av evenemang: Maria Johansdotter, Skräck i Stockholm och Berättarkafé på Timmermansgården är några av sakerna som händer i oktober.