Berättarnätet Öst

Världsberättardagen 20/3

Ingen  har väl missat att BNÖ firar Världsberättardagen den 20/3 på Stockholms stadsmuseum? Vi behöver hjälp med att sprida information om evenemanget. Känner du till någon skola/ förskola som är intresserad så får du gärna vidarebefordra affisch och anmälningtalong.

Affisch
Anmälningstalong

Anmäl dig till Kulturnatten 21/4

BNÖ ska vara med och berätta på två ställen under Kulturnatten i Stockholm, dels på Stockholms stadsmuseum och dels på Mäster Olofsgården. Det är på kvällstid mellan 18-24 och självklart vill du vara med och berätta. På Stadsmuséet är det tema 30-talet så har du en berättelse som passar in i deras tema är du välkommen att delta. På MO-gården är det mer fritt tema. Är du intresserad så skicka ett mail för att se om det finns platser kvar till följande mailadresser:

Stadsmuséet • johan@berattarnat-ost.se
MO-gården • pelle.olsson52@comhem.se

Berättarkafé i Nynäshamn

BNÖs medlem Jörgen Bodner, har sedan en tid ett uppdrag i Nynäshamns kommun. Det går ut på att främja berättarverksamhet som ett folkhälso- och demokratiprojekt. Nu startar han berättarkafé på Konditori Radiokakan. 2 kvällar i vår, onsdagarna den 14 mars och den 11 April.

Läs mer

Dessutom planerar Jörgen att tillsammans med BNÖ arrangera ett sommar-SM i Berättarslam under Osfestivalveckorna i juli augusti. Vilken höjdare!

Två arrangemang på Den internationella kvinnodagen 8 mars

Följ med på en äventyrlig resa i sagans värld från Fastan till Påsken tillsammans med BNÖs medlem Marina Granlund. Du får prova på olika berättarövningar lyssna till olika historier, sagor och myter. Det blir tre tillfällen. 8/3, 22/3 och 4/4. Kostnad 150 kr. Läs mer

Göran Hemberg bjuder in till berättarsalong på Teater Pero, Sveavägen. Gäster är bland andra Kersti Ståbi denna internationella kvinnodag. Välkommen på Berättarsalong! Läs mer

Glöm inte våra övriga berättarevenemang

  • 13/3 – Berättarkväll på Kafé Klavér
  • 24/3 – Berättarkafé i Sigtuna
  • 27/3 – Berättarkafé på Timmermansgården
  • 29/3 – Berättarkväll på Stadsmuséet

Klicka för mer info

Varmt välkomna!