BNÖ_sidhuvud

 

Anmäl dig till Världsberättardagen på Livrustkammaren
Nu är det sista chansen att anmäla sig till Världsberättardagen som medverkande berättare. Vi ska gärna vara 15 stycken och det finns 4 platser kvar! Temat för denna berättarbegivenhet är Önskningar.

  • Torsdagen den 19 mars
  • 17.00 – 20.30
  • Livrustkammaren

Berättare från våra berättarnätverk (alltså inte bara BNÖ) är välkomna att anmäla sitt intresse. Ingen berättelse bör vara längre än 10 minuter. Vi vill att så många som möjligt ska få möjlighet att delta. Hör av dig till Marianne Engström senast i morgon/onsdag i så fall.  Tel. 0730-969186 eller email marianne.engstrom2@gmail.com

Länk till Livrustkammaren här!

VBDlogga

Publik under Världsberättardagen
Naturligtvis är du välkommen att komma med och vara del av detta även som lyssnare/publik. Kom och njut av världens äldsta konstform! Titta gärna runt lite i muséet under bensträckaren i halvtid då. Kanske rinner det till inspiration för andra berättelser. Ordinarie pris för vuxna är 100:- men som BNÖ medlem kan du kontakta Marianne enligt ovan före kl 13.00 torsdag och anmäla dig på en gästlista så kan du komma GRATIS! OBS Föranmälan krävs för friplåt.

Sprid gärna detta till era vänner!  Diplom till alla berättare! Än en gång Välkomna!

Länk till engelska wikipedia om World Storytelling Day!

__________________________________________________

VI VILL OCKSÅ PUFFA FÖR:

Anmälan till Berättarslam
Vill du vara med och tävla i årets Berättarslam? Då ska du anmäla dig till Pelle Olsson. pelle.olsson52@gmail.com eller 076-212 67 89.

Pelle_slam

BNÖ:s BERÄTTARSLAM är en del av Stockholms KULTURNATT

  • Lördagen den 25 april
  • 18.00 – 23.00
  • Kafé Klavér – Rutger Fuchsgatan 5   T-bana Skanstull

Läs mer om Berättarslam på Kulturnattens hemsida

Berättarslam är en tävling där publiken är domare. Kom med och tävla, rösta på din favoritberättare eller sitt bara ned och lyssna på en kavalkad av underhållande muntliga berättelser.

Vi hoppas att ingen tar detta med tävlan på alltför blodigt allvar? Meningen är att ha roligt, både deltagare, domare och publik. Dessutom deltagar- bonuseffekt i; att det är en mycket nyttigt träning i att ”koka ner och effektivisera” sitt berättande, samt skaffa koll på den tid man använder.

Slutord
Gå gärna snart in på vår hemsida och se vår rapportering från helgens lyckade BNS årsmöte med gästande storytelling ikonen Jan Blake. Den är snart på plats…