Karin Hultenheim
Ordförande

Karin är poet och berättare, som stöttar barn, ungdomar och vuxna med olika kulturella bakgrunder att hitta sina berättelser och våga dela dem i samtal eller på scen. När berättelserna framförs vid olika evenemang låter hon gärna muntligt berättande och andra konstformer mötas.

KontaktmejlTelefon
Pelle Ollson
Kassör
En av grundarna för Berättarnätet Öst.
Sjuksköterska och författare. Berättar bara egna historier. Mest om Småland, Stockholm och Härnösand. Ibland även om bortglömda personer i historien. Flera gånger svensk och nordisk mästare i Berättarslam.

 

KontaktmejlHemsidaTelefon
Stefan Estby
Sekreterare

Stefan Estby har sina rötter i Bergslagen och är uppväxt med berättelser därifrån.
Har upplevt skolan som ett långt pärlband av berättelser. Från 1954 till 2019, varför det blev naturligt att efter pensioneringen fortsätta i föreningarna Berättarnätet och Liv i Sverige. Samlar på människor som ofta förbryllar och fascinerar.

KontaktmejlTelefon
Hugo Scherwin
Ledamot, Webbansvarig

Hugo växte upp på medeltidsveckan på Gotland och hans berättande färgas starkt av att han vanligtvis berättar på marknader.  Han växte även upp som rollspelare och lajvare och mycket av hans berättarteknik kommer från de forumen. Hans repertoar innefattar sagor, myter och några egna personliga berättelser och han är intresserad av att hitta kärnan av mänsklighet i de annars fantastiska berättelserna.

Kontaktmejl
Anders Holmberg
Ledamot

Numera stockholmare men med rötterna i den västgötska myllan. Lärare och
ansvarig för Långholmens FHSK`s distanskurs ”Berättandets hemligheter”. Han berättar gärna
historier ur sitt liv, kryddat med absurditeter. Svensk mästare i Berättarslam 2017 0ch 2019

Kontaktmejl
Tomas Carlsson
Ledamot

Tomas bor på Gotland och jobbar hos Fabula Storytelling som projektledare med EU-projektet ”StoryComp”. Han är också naturguide och gotlandsguide. Tomas ger workshops i berättande för naturguider. Tomas har lett flera projekt inom Fabula, så som Nordiska Måltidsberättelser, Sheherezade, Muntliga biblioteket och Sagohjulet. Han jobbar också med att ta fram folkliga berättelser om natur. 

I valberedningen inför 2021 sitter:

Gunilla Cullemark
Valberedare
Ida Junker
Valberedare
Fabula Storytelling

Arkiv: Styrelsen 2019