Karin Hultenheim
Ordförande

Karin är poet och berättare, som stöttar barn, ungdomar och vuxna med olika kulturella bakgrunder att hitta sina berättelser och våga dela dem i samtal eller på scen. När berättelserna framförs vid olika evenemang låter hon gärna muntligt berättande och andra konstformer mötas.

KontaktmejlTelefon
Pelle Olsson
Kassör
En av grundarna för Berättarnätet Öst.
Sjuksköterska och författare. Berättar bara egna historier. Mest om Småland, Stockholm och Härnösand. Ibland även om bortglömda personer i historien. Flera gånger svensk och nordisk mästare i Berättarslam.

 

KontaktmejlHemsidaTelefon
Stefan Estby
Sekreterare Facebookadministratör

Stefan Estby har sina rötter i Bergslagen och är uppväxt med berättelser därifrån.
Har upplevt skolan som ett långt pärlband av berättelser. Från 1954 till 2019, varför det blev naturligt att efter pensioneringen fortsätta i föreningarna Berättarnätet och Liv i Sverige. Samlar på människor som ofta förbryllar och fascinerar.

KontaktmejlTelefon
Margareta Lindvall Rolfhamre
Ledamot

Margareta är pensionerad/passionerad lärare som brinner för att medverka till att stärka barns berättande. Släktforskning och en nyligen genomgången berättarkurs har väckt intresset för berättande om människor från förr i Norrbotten och Småland, där hon själv har sina rötter. Improvisationsteater och Playbackteater är andra berättarformer som roar henne.

Kontaktmejl
Anders Holmberg
Ledamot

Numera stockholmare men med rötterna i den västgötska myllan. Lärare och
ansvarig för Sjöviks folkhögskolas distanskurs ”Berättandets hemligheter”. Han berättar gärna
historier ur sitt liv, kryddat med absurditeter. Svensk mästare i Berättarslam 2017 0ch 2019.

Kontaktmejl
Tomas Carlsson
Ledamot, webbansvarig

Tomas bor på Gotland och jobbar hos Fabula Storytelling som projektledare med EU-projektet ”StoryComp”. Han är också naturguide och gotlandsguide. Tomas ger workshops i berättande för naturguider. Tomas har lett flera projekt inom Fabula, så som Nordiska Måltidsberättelser, Sheherezade, Muntliga biblioteket och Sagohjulet. Han jobbar också med att ta fram folkliga berättelser om natur. 

I valberedningen inför 2021 sitter:

Kerttu Jokela
Valberedare
Ida Junker
Valberedare

Arkiv: Styrelsen 2019