Karin Hultenheim
Ordförande

Karin är poet och berättare, som stöttar barn, ungdomar och vuxna med olika kulturella bakgrunder att hitta sina berättelser och våga dela dem i samtal eller på scen. När berättelserna framförs vid olika evenemang låter hon gärna muntligt berättande och andra konstformer mötas.

Kontaktmejl
Pelle Olsson
Kassör
Pelle är en av grundarna för Berättarnätet Öst.
Sjuksköterska och författare. Berättar bara egna historier. Mest om Småland, Stockholm och Härnösand. Ibland även om bortglömda personer i historien. Flera gånger svensk och nordisk mästare i Berättarslam.
Tel nr 076 212 67 89

 

KontaktmejlHemsida
Stefan Estby
Sekreterare

Stefan har sina rötter i Bergslagen och är uppväxt med berättelser därifrån.
Har upplevt skolan som ett långt pärlband av berättelser. Från 1954 till 2019, varför det blev naturligt att efter pensioneringen fortsätta i föreningarna Berättarnätet och Liv i Sverige. Samlar på människor som ofta förbryllar och fascinerar.

Kontaktmejl
Margareta Lindvall Rolfhamre
Ansvarig för hemsida och sociala medier

Margareta är en pensionerad/passionerad lärare som brinner för att medverka till att stärka barns berättande. Släktforskning och en genomgången berättarkurs har väckt intresset för berättande om människor från förr i Norrbotten och Småland, där hon själv har sina rötter. Improvisationsteater och Playbackteater är andra berättarformer som roar henne.

Kontaktmejl
Anders Holmberg
Ledamot

Anders är numera en stockholmare men med rötterna i den västgötska myllan. Lärare och
ansvarig för Sjöviks folkhögskolas distanskurs ”Berättandets hemligheter”. Han berättar gärna
historier ur sitt liv, kryddat med absurditeter. Svensk mästare i Berättarslam 2017 0ch 2019.

Kontaktmejl
Ingela Ryhede
Ledamot

Ingela är stockholmare sedan början av 1980-talet, men uppvuxen i Småland. Idag arbetar hon som bildkonstnär och konservator. Hennes berättelser skriver hon oftast själv och de handlar nästan alltid om Småland eller någon resa.

Kontaktmejl

Valberedning

Kerttu Jokela
Valberedare