IMG_0068Idag var det premiär för BNÖ att berätta på Kafé i Gemenskap Norrmalm. Det är ett kafé där alla är välkomna, ”en gemenskap där ingen åsidosätts, där alla accepteras, ingen kallas avvikande”. Harleen Kalkat och Johan Theodorsson underhöll ca 30 personer med varsin historia. Med sig på scen hade de pianisten Magnus Karlsson. 

10.30 varje dag har kafét en programstund och BNÖs berättare är välkomna att berätta. Det är en idéell IMG_0072verksamhet och inget arvode utgår men programstunden är ett viktigt och uppskattat inslag. Du måste anmäla dig i förväg hos Jonas Stadling som är ansvarig för kafét som ligger på Korskyrkan, Birger Jarlsgatan 66B. Hans telefonnummer är: 070-744 55 69.

 

Ny Gemenskap startade 1968 som en vision om ett annorlunda samhälle, en gemenskap där ingen IMG_0087åsidosätts, där alla accepteras, ingen kallas avvikande.

Kafé i Gemenskap Norrmalm är ett samarbete mellan Korskyrkan och den ideella föreningen Ny Gemenskap. Syftet med kafét är att vara en öppen mötesplats för alla människor. Det finns tre Kafé i Gemenskap i Stockholm som har öppet alla vardagar mellan 9-12.