Glad sommar. Här följer ett nyhetsbrev där du kan läsa om vad som hände på Berättarnas torg, där du blir inbjuden till en magisk medlemsfest på Kafé Klavér och där du är varmt välkommen till en föreställning med 3 internationella berättare.

Stockholmsmagi

Rapport från Berättarnas torg

Det blev en fantastisk berättarvecka som vanligt. Både vi arrangörer och publiken är mycket nöjda. Kvalitetsmässigt var det kanske det bästa året någonsin med genomarbetade lagom långa program varje kväll. Publiksiffrorna var 88 personer i genomsnitt per kväll (619 totalt). Det är strålande för ett berättarevenemang, även om vi haft högre på Berättarnas torg förut. En fortsatt härlig berättarsommar tillönskas!
Pelle och resten av arrangörsgruppen

Stockholmsmagi & medlemsfest
Kafé Klavér 26/8 – 18.00

Alla medlemmar är välkomna när Berättarnätet Öst startar berättarhösten med att fylla Kafé Klavér med magiska berättelser om Stockholm. Det blir en berättarkväll med skrönor, skratt, historia och människoöden i en härlig blandning. Samtidigt är det en fest för alla medlemmar med öppen scen och där BNÖ bjuder på dryck. Medverkar gör Bosse Almén, Marianne Engström, Pelle Olsson, Harleen Kalkat och Jörgen Bodner. Konferencier för kvällen är Johan Theodorsson.

Från 20.00 blir det Öppen scen med BNÖs medlemmar. Alla BNÖs medlemmar går in gratis och bjuds på en öl eller ett glas vin. Varmt välkomna!

3Troubadours present ”Mobile Dreams”
Kafé Klavér 19/8 – 18.00

Tre internationella berättare bjuder på en poetisk, rolig och varm storytellingkväll om människans ständiga sökande efter sanning och gemenskap, frihet och skönhet.

De tre berättarna är Markus Luukkonen (FI), Tom Van Outryve (BE) and Torgrim Mellum Stene (NO).

”It was super!”
”It was so fun to hear the mix of languages, it really added something great.” ”I am very happy I came”

Mer info finns i vårt kalendarium: http://berattarnat-ost.se/pa-gang/