Stefan Estby
Ordförande

Stefan har sina rötter i Bergslagen och är uppväxt med berättelser därifrån.
Har upplevt skolan som ett långt pärlband av berättelser. Från 1954 till 2019, varför det blev naturligt att efter pensioneringen fortsätta i föreningarna Berättarnätet Öst och Liv i Sverige. Samlar på människor som ofta förbryllar och fascinerar.

Kontaktmejl
Gunilla Cullemark
Vice Ordförande

Gunilla Cullemark är författare och muntlig berättare. Hon är ofta ute i skolorna och berättar. Samarbetar också med en musiker där berättelserna får en musikalisk inramning. Hittar oftast på egna historier med en blandning av sanning, påhitt
och mittemellan.

Kontaktmejl
Pelle Olsson
Kassör
Pelle är en av grundarna för Berättarnätet Öst.
Sjuksköterska och författare. Berättar bara egna historier. Mest om Småland, Stockholm och Härnösand. Ibland även om bortglömda personer i historien. Flera gånger svensk och nordisk mästare i Berättarslam.
Tel nr 076 212 67 89
KontaktmejlHemsida
Anne Svensson
Sekreterare

Anne är en medelålders jordbo. Stockholms-invånare sedan födseln. Ganska ny i berättarvärlden och mycket intresserad av berättande av olika slag, inte minst de olika delarna som Berättarnätet Öst erbjuder. Tar tacksamt emot olika tips om berättande.

Kontaktmejl
Tore Haglund
Webbsideansvarig

Tore är född Stockholmare, men numera Linköpingsbo. Gillar sagor och berättar gärna japanska folksagor, Nasruddin-historier eller  gamla vikingalegender. 

Kontaktmejl
Camilla Gölstam
BNÖ i sociala medier

Camilla är en skaraborgare i exil som bott i Stockholm sedan 1993. Hon har en bakgrund som musik- och rytmiklärare och har därför en förkärlek för berättelser som går att kombinera med med sånger och låtar.

Kontaktmejl
Titti Wästberg
Ledamot

Titti är pensionerad socialarbetare och kom med i Berättarnätet 2022. Social samvaro tycker hon är en viktig ingrediens i föreningsarbetet. Hon berättar egenpåhittade historier, ofta med en liten absurd knorr.

Kontaktmejl
Ingela Ryhede
Ledamot

Ingela är stockholmare sedan början av 1980-talet, men uppvuxen i Småland. Idag arbetar hon som bildkonstnär och konservator. Hennes berättelser skriver hon oftast själv och de handlar nästan alltid om Småland eller någon resa.

Kontaktmejl

Valberedning

Karin Hultenheim

Karin är poet och berättare, som stöttar barn, ungdomar och vuxna med olika kulturella bakgrunder att hitta sina berättelser och våga dela dem i samtal eller på scen. När berättelserna framförs vid olika evenemang låter hon gärna muntligt berättande och andra konstformer mötas.

Kontaktmejl
Anders Holmberg

Anders är numera en stockholmare men med rötterna i den västgötska myllan. Lärare och
ansvarig för Sjöviks folkhögskolas distanskurs ”Berättandets hemligheter”. Han berättar gärna
historier ur sitt liv, kryddat med absurditeter. Svensk mästare i Berättarslam 2017 0ch 2019.

Kontaktmejl