Ny hemsida

Välkomna till Berättarnätet Östs nya hemsida. Du som har varit här innan kommer att känna igen dig för mycket är sig likt. Men vi har gått över till WordPress. Det betyder att det går att skriva kommentarer till det mesta på sidan och vi i BNÖ tycker naturligtvis det är roligt med feedback.

Jag har haft två mål med den nya sidan. För det första ville jag att sidan skulle vara så lik andra berättarsidor i Sverige. Detta för att vi ska känna en samhörighet med dem och att det ska vara användarvänligt då sidorna är uppbyggda på samma sätt. Berättarnätet Sveriges, Berättarnätet Väst och Café Ratatosk använder alla WordPress och samma mall som heter Coraline. Sedan ville jag att det skulle gå att föra över alla BNÖ:s dokument utan alltför stora skillnader i uppbyggnad. WordPress var utmärkt för detta. Dessutom blev det en bonus då den webansvarige som kommer efter mig lätt kan ta över arbetet med sidan.

Ett stort tack till Andreas Jonsson på Educater AB. Utan hans hjälp hade jag aldrig klarat det här. Dessutom vill jag även tacka Jörgen Bodner, vår förre webansvarige.

Johan Theodorsson, styrelseledamot i BNÖ och webansvarig johan@berattarnat-ost.se

6 kommentarer

 1. Ulla Andersson

  Bra Johan, du har lyckats få till något lätthanterligt för oss icke-dataexperter.

  • Johan Theodorsson

   Det glädjer mig att du tycker så. Vi får även tacka WordPress i detta fall.

 2. Bosse Almén

  Äntligen en mycket snygg och lättanvänd hemsida! Tack.

 3. Johan Theodorsson

  Det är kul att höra. Jag hoppas att hemsidan blir enkel och informativ.

 4. Pelle Olsson

  Du har gjort ett bra jobb Johan. Och tack till Andreas också. Jag vet att ni har lagt ner en massa timmar på detta. Nu har vi i BNÖ fått en bra start inför fortsättningen. 2012 kommer att bli ett sagolikt och historiskt och nutidsorienterat berättarår.

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑