Välkommen till Berättarnätet Östs nya hemsida!

Vi har bytt webhotell för att göra det enklare att utbyta information om vad som hänt och om det som händer framöver inom vårt intresseområde. Den nya hemsidans adress är www.berattarnat-ost.se men den gamla adressen, www.berattarnatet-ost.se, kommer också att fungera åtminstone under en övergångsperiod.

Du loggar in på hemsidans Forum med dina tidigare inloggningsuppgifter (Användarnam: din mejladress samt Lösenord: samma som du hade på gamla hemsidan). Får du problem nu i övergångsfasen skicka ett mejl till hemberg.goran@telia.com. Längre fram kommer du att kunna ändra inloggningsuppgifterna själv.

Klicka på Läs mer… så får du veta mycket mer om nyheterna!

Klicka här om du vill se ett galleri av bilder från den senaste Berättarkvällen på Café Agueli!

 

  • Ett utvecklat Forum för diskussioner.
  • En spalt som vi kallar Utsagt där personer som har något på hjärtat kan utveckla sig i ett kåseri eller krönika av lite vidare omfattning. Som förhoppningsvis leder till foruminlägg ifrån entusiastiska eller upprörda medlemmar. Meningen är att förslag på personer som vi ber skriva något ska strömma in till styrelse/webredaktion.
  • Vi hoppas på att mängder av åsikter, tyckanden, tips på evenemnag och gärna även bilder ska flyta in framöver. Kom igen och mejla till info@berattarnat-ost.se!
  • Vill ni stå med i avdelningen Östberättare så går det utmärkt för en engångskostnad på 250:-. Hör av er till webbredaktionen på info@berattarnat-ost.se i så fall. Även ni som redan är med för uppdatering av bildmaterial och berättaruppgifter.
  • Glädjande nog så ökar också antalet möjligheter både att berätta och att avnjuta berättelser. Det dyker upp nya arrangemang och berättarställen både här och där. Följ med i det nya Kalendariet
  • Vi hoppas också få in tips på Kurser och andra evenmang som kan vara av intresse för oss alla.

 

Hoppas att många nu grips av lust att bidra till att göra BNÖs hemsida till ett ställe man gärna och ofta besöker. Även om vi antagligen föredrar att träffas i verkliga livet – för att delge varandra historier, skrönor, påhitt och ljug – i erfarenheternas och fantasiernas här och nu, i befintlighetens heliga kött och blod.

Jörgen Bodner webbredaktör, info@berattarnat-ost.se