Det stundar två viktiga årsmöten. Först ut är Berättarnätet Östs eget årsmöte i Stockholm den 23/2. Därefter har Berättarnätet Sverige sitt årsmöte den 7-9/3 i Malmö. Som medlem i BNÖ är du välkommen på båda. Häng med och läs mer här nedan och är du med till slutet av mailet listar jag de stora evenemang som händer i Berättarsverige under 2014 och det är minst sagt väldigt mycket skoj på gång.

_______________________________________________________

jag tycker

Årsmöte i BNÖ
Kallelse har skickats till alla medlemmar per post. Årsmötet går av stapeln på Mäster Olofsgården den 23 februari kl 16.00, Fritidshemmet, Svartmangatan 6, 3 tr. Vi har som vanligt knykalas och föreningen står för kaffe/the och måltidsdryck.

 

_______________________________________________________

Årsmöte i BNS i Malmö
BNS styrelse vill hälsa alla medlemmar hjärtligt välkomna till Malmö för att medverka i årsmötet som i år arrangeras av Berättargruppen Ägir.

Läs mer om årsmötet

I år är årsmötet extra spännande med tanke på allt som händer i Berättarsverige under året. FEST-konferensen i Västerbotten är den stora händelsen och därför anordnar BNS en workshop med den franske berättaren Abbi Patrix under årsmötet för de BNS-berättare som ska delta i FEST. Denna workshop måste man anmäla sig till om man vill vara med. Förhandlingarna hålls på söndag och som vanligt är det en berättarkväll på fredagen. BNS har sökt pengar för subventionera resekostnader men det är inget som vi dagläget vet om vi får. Har du några frågor redan nu så maila gärna.

BNS styrelse: johan@berattarnat-ost.se
Årsmötet: berattargruppen.agir@telia.com
FEST: rm.lindfors@gmail.com

_______________________________________________________

Berättaråret 2014 i Sverige
FEST-konferensen 9-12 juni – Den stora händelsen i Berättarsverige 2014 är onekligen den europeiska berättarkonferensen i juni. BNS och Sverige står som värdar när berättare från hela europa kommer för att träffas i fyra dagar. Den kommer att arrangeras i Västerbotten och programmet lanseras i januari då det även går att anmäla sig till konferensen.
Läs mer om FEST

Men det händer mer. Här är alla andra stora berättararrangemang som du kan besöka i Sverige 2014. Vad sägs om följande: