Kära medlemmar, en underbar berättarvinter är lagd till handlingarna. Framför oss ligger en lika härlig berättarsommar. Res till exempel ner till Ljungby 11-14 juni och var med på deras berättarfestival, den 21:a i ordningen! 

www.sagobygden.se

Därefter kan ni göra vad ni vill fram till 28 juni för då börjar Berättarnas torg i Gamla stan. Varje dag 19.30 på Brända tomten under 14 sommarkvällar.
Berättarnätet Öst ska också vara med på Word-festivalen vid Hornstull sista helgen i augusti. Observera att datumet är ändrat sedan sist. Där behöver vi berättare. Det gäller två dagsprogram 28 + 29 augusti utomhus på Lindvallsplan. 7-10 minuter långa historier önskas. Ljudförstärkning finns. Dessutom ska vi, än så länge preliminärt, berätta spökhistorier på lördag kväll 28 augusti inne på Liljeholmsbadet.
Vill du vara med och berätta vid något eller några av dessa tre tillfällen? Förutom våra framträdanden behöver vi folk till vårt bokbord där vi ska propagera för föreningen. Anmäl till mig om du kan ställa upp. Mer information om tider kommer senare. Inget arvode utgår.

En annan nyhet är att vi har beställt jättefina t-tröjor som vi säljer för cirka 120 kronor. Svarta med gult tryck i olika storlekar. Vi kommer inte att ha någon postorderförsäljning, men tröjorna finns att köpa vid våra evenemang.

Om du missat allt det roliga som händer under berättarsommaren är du välkommen till berättarhösten. Den börjar med en berättarkurs på Timmermansgården under fem måndagar med start 13 september som jag ska leda. Se vårt kalendarium.
Den 14 september drar vi igång berättarkvällarna på Café Aguéli som vanligt.
Och den 22 september har föreningen höstens första berättarprogram på Historiska museet kl. 14.
Hoppas vi ses!

Pelle Olsson
Ordförande i Berättarnätet Öst
pelle.olsson52@comhem.se